Ontdek jouw hypotheek mogelijkheden: tips voor particulieren en ondernemers

9/10/2024

De hypotheekaanvragen blijven momenteel stijgen, voor zowel particulieren als ondernemers. Of je nu als particulier je eerste nieuwbouwwoning of bestaande woning gaat kopen of als ondernemer op zoek bent naar de beste financiering, wij vinden het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt voor jouw situatie. Wij geven je graag advies op maat, zodat je precies weet wat jouw mogelijkheden zijn. Bij Van Loon doen we dit met persoonlijke aandacht, altijd passend bij jouw wensen!

Hypotheek aanvragen particulieren

Wij helpen particulieren graag bij het vinden van de juiste hypotheek. Of je nu wilt investeren in een nieuwbouwproject, een bestaand huis wilt kopen of wilt verhuizen, wij berekenen op jouw persoonlijke situatie de maximale hypotheek. Doe de Gratis Hypotheek Check ter waarde van €300,-, zodat je met een gerust hart op zoek kunt naar jouw droomwoning!

De hypotheekmarkt blijft volop in beweging en verandert snel, en ondanks de uitdagingen voor huizenkopers, zien we een blijvende stijging in het aantal hypotheekaanvragen, met name onder jonge starters. Daarnaast moeten veel huizenkopers zonder financieringsvoorbehoud bieden, wat risico's met zich meebrengt. Gelukkig hebben wij de Bieden met Zekerheid verzekering en kun je veilig bieden zonder voorbehoud en vergroot je je kansen op succes aanzienlijk.  

Voor particulieren die hun eerste woning willen kopen, kan het moeilijk zijn om een betaalbare woning te vinden door de stijgende huizenprijzen. Toch bieden de licht gedaalde hypotheekrentes kansen om je woonwensen te realiseren. Of je nu alleen of samen een woning wilt kopen, onze adviseurs bij Van Loon helpen je graag om de juiste hypotheek te vinden, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden.

Naast kosten voor de hypotheek zelf zijn er ook nog extra kosten, zoals voor de notaris, een taxatie en eventueel een makelaar. Zorg er als particulier voor dat je hier rekening mee houdt in je budget, want deze kosten kunnen meestal niet worden meegefinancierd.

Maximale hypotheek berekenen: Doe de Gratis Hypotheek Check om een idee te krijgen van hoeveel je kunt lenen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je hierbij helpen en een meer gedetailleerde berekening voor je maken. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vergelijk verschillende geldverstrekkers: Door rentetarieven en voorwaarden van meerdere aanbieders te vergelijken kiezen we samen de juiste hypotheek.

Denk aan bijkomende kosten: Vergeet niet de kosten voor de notaris, taxatie en makelaar mee te nemen in je financiële planning. Deze uitgaven worden vaak niet in de hypotheek meegenomen.

Hypotheek aanvragen ondernemers

Naast het helpen van particulieren met het vinden van de juiste hypotheek, staan wij bij Van Loon ook klaar voor ondernemers. Dus ben je ben je ondernemer en wil je een woning kopen? Dan is het belangrijk om te weten waar je op moet letten en hoe het proces van een zakelijke hypotheek werkt.

Dankzij de lage hypotheekrente zijn er momenteel veel mogelijkheden. Onze deskundige hypotheekadviseurs bij Van Loon adviseren je graag over de beste opties voor een bedrijfshypotheek. Hieronder leggen we je in heldere stappen uit hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat.

1. Plan een afspraak bij een van onze 13 vestigingen: Onze adviseurs, met onze basis in Dordrecht, geven je vrijblijvend advies over je hypotheekmogelijkheden en berekenen snel en effectief jouw financiële opties, zodat je gericht op zoek kunt naar een geschikte woning.

2. Oriëntatiegesprek: In een eerste gesprek bespreken we jouw situatie en wensen. Heb je al een woning op het oog? Wat is de geschatte prijs? Hoe lang ben je al ondernemer? We kijken samen naar de beste oplossing op basis van jouw financiële situatie.

3. Hypotheekaanvraag: Heb je een woning gevonden? We plannen een vervolgafspraak om de hypotheekaanvraag in te dienen. We leggen de kosten en het proces helder uit en verzamelen de benodigde documenten, zoals je KvK-nummer en jaarcijfers.

4. Beoordeling: We beoordelen je aanvraag om te zien of je onderneming voldoende inkomsten heeft om de hypotheek te kunnen dragen.

5. Offerte ontvangen: Bij goedkeuring ontvang je een offerte met de rente en voorwaarden. Akkoord? Stuur de ondertekende documenten terug. Bij afwijzing bespreken we alternatieven.

6. Definitieve controle: Na acceptatie voeren we een laatste check uit om te zorgen dat je aan alle voorwaarden voldoet.

7. Afsluiten bij de notaris: Wanneer alles rond is, zorgt de notaris voor de afronding van je hypotheek. Wij feliciteren je dan met jouw woning!

Breng als particulier of ondernemer je financiële situatie in kaart en laat je hypotheek berekenen!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Of je nu particulier of ondernemer bent, wij maken het je graag gemakkelijk. Wij regelen het snel en goed. Bij Van Loon kun je gebruikmaken van de Gratis Hypotheek Check ter waarde van €300,-. Wij berekenen op basis van jouw situatie de maximale hypotheek en bespreken samen de mogelijkheden. Daarnaast kun je bij ons ook Bieden met Zekerheid,  en plaats je verzekerd een bod zónder financieringsvoorbehoud én maak je 4 x meer kans om de hoogste bieder te zijn.

Wij helpen je graag met het berekenen van je hypotheek en het afsluiten van de Bieden met Zekerheid verzekering. Dankzij de lage rente zijn er nu veel kansen, zowel voor zakelijke als particuliere aanvragen.

contact

Vul hier je

Gegevens in