Floris'Hand wordt Van Loon

Sinds 2022 maakt Floris’Hand onderdeel uit van Van Loon, een betrouwbare en onafhankelijke dienstverlener voor hypotheken, verzekeringen, pensioenen én bankzaken. Wij zijn heel blij met deze samenwerking, vandaar dat we nog een stap verder gaan en ervoor gekozen hebben om vanaf 1 september 2024 ook de naam Van Loon te gaan dragen. En daar zijn we trots op!

12/6/2024
Sinds 2022 maakt Floris’Hand onderdeel uit van Van Loon, een betrouwbare en onafhankelijke dienstverlener voor hypotheken, verzekeringen, pensioenen én bankzaken. Wij zijn heel blij met deze samenwerking, vandaar dat we nog een stap verder gaan en ervoor gekozen hebben om vanaf 1 september 2024 ook de naam Van Loon te gaan dragen. En daar zijn we trots op!

Lees hier de veel gestelde vragen

Wat gaat er gebeuren?

''Achter de schermen waren wij al onderdeel van Van Loon, maar vanaf 1 september zijn we ook voor de buitenwereld Van Loon. Vanaf juni starten we met het doorvoeren van de naamswijziging in onze (digitale) systemen, vandaar dat wij jou hier nu al over informeren. Met betrekking tot de naamswijziging zal er niet veel veranderen voor jou als klant. Alle overige mutaties welke je normaliter al zou kunnen ontvangen van een verzekeraar dan wel bank, blijven uiteraard van toepassing. Wel kan het zijn dat je vanaf juni de naam Van Loon op de polissen ziet staan in plaats van Floris’Hand.'' vertelt Dianne de kort van Floris'Hand.

Lokale betrokkenheid blijft

Arthur Lapidaire vervolgt: ''Onze naam gaat binnenkort veranderen, maar wij blijven een lokale speler. Na de naamswijziging kun je nog steeds bij onze locaties in Dongen en Udenhout naar binnenlopen wanneer je een vraag hebt of je vaste contactpersoon hiervoor benaderen. Lokale betrokkenheid vinden wij heel erg belangrijk en dat zal ook zo blijven. Je blijft ons vanaf de zijlijn bij diverse sportclubs (voetbal, hockey, tennis en fietsclub) terugzien en wij blijven ons inzetten voor lokale evenementen zoals Het Oranjeparkfestival, DongenIce en Winterparadijs Udenhout. Ook blijven wij als RegioBank Dongen de persoonlijke bank in de buurt. Onze locaties en sponsoruitingen krijgen binnenkort wel een nieuw, blauw jasje met de naam Van Loon, maar dat vinden we alleen maar heel mooi.''

RegioBank

Ook blijven wij als RegioBank Dongen de persoonlijke bank in de buurt. Onze locaties en sponsoruitingen krijgen binnenkort wel een nieuw, blauw jasje met de naam Van Loon, maar dat vinden we alleen maar heel mooi.

Van Loon maakt meer mogelijk

Sinds 2022 waren wij al onderdeel van de Van Loon Groep met 13 vestigingen. Hierdoor konden we onze dienstverlening uitbreiden en haalden we meer ervaring én specialistische kennis in huis om jou nog beter te helpen. Wij zijn heel blij dat we vanaf september ook dezelfde naam als de andere vestigingen gaan dragen.

In ons oude logo was al te zien dat we onderdeel zijn van Van Loon

Nog steeds dichtbij!

We blijven je vanuit onze kantoren in Dongen en Udenhout helpen, waar nodig met ondersteuning of advies van onze andere collega’s. Hierdoor kunnen we een zeer complete dienstverlening bieden op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken én bieden we expertise op het gebied van zakelijke financieringen en mediation bij het eindigen van een relatie. Door de naamswijziging kunnen we efficiënter gaan werken. Zo kunnen we gebruikmaken van dezelfde (digitale) systemen, van één website en gezamenlijke communicatiemiddelen. Dit stelt ons in staat om beter in te spelen op specifieke vragen en behoeften. Onze dienstverlening wordt hierdoor nóg completer én een stuk sneller waardoor we voor jou meer tijd overhouden.

HYPOTHEEK
BEREKENING

VUL JE GEGEGEVENS