De voordelen van het afsluiten van een reisverzekering

22/7/2024

De voordelen vanhet afsluiten van een reisverzekering

Met een goedereisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte gebeurtenissentijdens je vakantie. Het is immers een vervelende gedachte dat een inbraak inje vakantieverblijf je welverdiende rust kan veranderen in een nachtmerrie.

Bij ons kun je jeverzekeren op een manier die aansluit bij je persoonlijke reisbehoeften. Wijbieden twee soorten reisverzekeringen aan tegen lage premies. Voor degenen diemeerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie gaan, iseen doorlopende reisverzekering een aantrekkelijke optie. Je betaalt slechtséén keer poliskosten en hoeft daarna nooit meer na te denken over jereisverzekering.

Ga je minder dan tweekeer per jaar op vakantie? Dan kun je kiezen voor de kortlopende verzekering.Zowel de doorlopende als de kortlopende verzekering kun je zelf samenstellenmet een basisdekking en aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor de dekkingdie je nodig hebt.

Annuleringsverzekering

Deannuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot eenbepaald bedrag. Ook als je je vakantie vroegtijdig moet afbreken, worden deresterende kosten gedekt door deze verzekering.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Van Loon en het formulier invullen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

contact

Vul hier je

Gegevens in