Van Loon

Bij Van Loon bent u op het goede adres voor uw verzekeringen en hypotheken. Het kiezen van de juiste verzekering of een hypotheek zowel privé als zakelijk kan complex zijn. Wij helpen u graag door u te adviseren, samen de best mogelijke oplossing te bedenken en deze vervolgens tot in de puntjes goed voor u te regelen.

Verzekeringen

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Door onze decennialange ervaring zijn wij een sterke partner voor het MKB en in het bijzonder voor de transportsector. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de risico's verbonden aan uw bedrijf snel en volledig doorgronden.

Hypotheken

De hypotheekspecialisten van Van Loon geven onafhankelijk hypotheekadvies en hebben de mogelijkheid om bij alle Nederlandse hypotheekbanken een hypotheek onder te brengen. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende hypotheekcheck, verhoging van uw hypotheek voor verbouwing of als u zich oriënteert op een nieuw pand.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de hypothekenbranche en helpen u graag met het verkrijgen van een hypotheek of u ondernemer bent of niet. Wij kennen de markt en weten de juiste route te vinden om een passend advies te geven en het beste aanbod te doen.

Pensioenen

Een goed pensioen is maatwerk, dat weten de pensioenadviseurs van Van Loon als geen ander. Uw persoonlijke omstandigheden, wensen en verwachtingen spelen hierbij een grote rol. Iedere situatie is immers uniek en de beste oplossing voor u dus ook.

Zet nu de juiste stap en overleg eens met onze pensioenadviseurs. Wij kunnen u alles vertellen over AOW, lijfrentes en wat verder komt kijken bij een pensioenvoorziening.

Volmacht

De verbondenheid met ons Volmachtbedrijf, Van Loon Volmacht B.V., geeft ons de extra handvatten om u deze kwaliteit in onze totale dienstverlening te bieden.

Service

Bij Van Loon houdt het niet op bij het afsluiten van de verzekering of de ondertekening bij de notaris. Onze service gaat verder. Wij zorgen er voor dat alle financiële en verzekeringstechnische zaken op elkaar zijn afgestemd en ook up to date blijven.  Wij blijven met u meedenken. Op deze manier loopt u nooit risico maar betaalt u niet voor onnodige producten.

Missie & Visie Geschiedenis Kernwaarden