Ons kantoor in Dordrecht verhuist naar een nieuwe locatie

29 november 2021
Ons kantoor in Dordrecht verhuist naar een nieuwe locatie

Na 24 succesvolle jaren op een schitterende locatie aan de Samuel van Hoogstratensingel is het tijd voor een frisse start in 2022. Ons kantoor in Dordrecht verhuist naar een nieuwe locatie.

Vanaf 6 december nemen wij intrek in het moderne kantoorgebouw ‘Burgraadt’ in het centrum van Dordrecht. Daar betrekken wij de begane grond met een eigen ingang en ook de derde verdieping wordt een Van-Loon verdieping. De nieuwe locatie ligt direct tegenover het Centraal Station en is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar.

Waarom een verhuizing?

De afgelopen jaren maakt ons bedrijf een mooie groei door, waardoor ons oude kantooronvoldoende capaciteit biedt. Daarnaast sluit het moderne, frisse nieuwe pand nog beter bij de Van Loon-identiteit en ons bruisende karakter.

Wat verandert er?

Er verandert eigenlijk niets, behalve dat wij vanaf 6 december 2021 werkzaam zijn in de Burgraadt in Dordrecht. Onze telefoonnummers en overige contactgegevens blijven ongewijzigd en ook ons kantoor in de Nieuwe Boschstraat in Breda blijft volledig bereikbaar.

Vanaf 6 december 2021 zijn de nieuwe contactgegevens van de vestiging Van Loon in Dordrecht:

Burgemeester de Raadtsingel 65
3311 JG Dordrecht
T: 078 - 614 22 22
E: info@van-loon.nl

 

Wij kijken er ontzettend naar uit om iedereen vanaf 2022 in ons nieuwe kantoor te mogen ontvangen en hier met ons team te werken. Een mooi vooruitzicht voor het nieuwe jaar!

Meer informatie?