Omdenkers; Impact én kansen voor je business

23 juli 2020
Omdenkers; Impact én kansen voor je business

De afgelopen periode met coronamaatregelen heeft voor de meeste ondernemers serieuze gevolgen gehad. Veel van hen hebben het roer volledig om moeten gooien. En ondernemend Nederland blijkt over een groot aanpassingsvermogen te beschikken. Reden genoeg om een aantal van onze klanten te vragen naar de impact én kansen van COVID-19 voor hun business.

Bob Sweere – Hotel Golden Tulip Keyser Breda

Bob: “Gek genoeg was het een hele drukke periode, we hebben o.a. verschillende kamers gerenoveerd. Het is belangrijk om op het vizier van mensen te blijven. Daarom creëerden we verschillende ‘corona-arrangementen' zoals thuiswerk plekken zodat thuiswerkers in alle rust in onze hotelkamers konden werken. Verder bieden we eat & sleep arrangementen zodat gasten toch nog kunnen genieten van een hapje en een drankje op hun hotelkamer tijdens de sluiting van de horeca. De komende periode is afwachten. Het ontbijtbuffet komt niet snel terug, waardoor we meer gaan werken met roomservice ontbijtboxen. Ook hebben we recent de deuren geopend van Local Residence Breda: zelfstandige accommodaties met de service van ons hotel.”

Dimitri de Wit – Platenlabel Black Hole Recordings

Dimitri: “In de muziekbranche is veel stil komen te liggen, dat heeft behoorlijk wat impact. Voor ons is het nu vooral belangrijk dat onze artiesten zichtbaar bijven bij het grote publiek. Hiervoor hebben wij twee goed bekeken online shows georganiseerd in de vorm van een wereldwijd tv-programma. Dit idee stond al op de planning, maar door de huidige omstandigheden is het in een stroomversnelling geraakt. Gezien de goede ontvangst zullen deze online shows blijven, we zijn druk bezig om de uitzendingen voor de toekomst nog interactiever te maken door het inzetten van virtual reality & gimmicks uit de gaming wereld. Tegen een kleine betaling kunnen fans de shows zien, gratis nieuwe muziek ontvangen en krijgen ze korting op onze events. Zo bouwen we een interactieve community op met fans wereldwijd.

Sanne Melis – Kinderopvang en BSO Boeffies & (B)engeltjes

Sanne: “De afgelopen periode boden wij plaats aan de noodopvang voor kinderen waarvan de ouders een vitaal beroep hebben. Hierdoor zijn er mooie samenwerkingen ontstaan. Samen staan we immers sterker! Doordat we door de situatie onze kinderen niet allemaal konden ontvangen, was het voor ons heel belangrijk om het contact met alle kinderen en ouders te blijven onderhouden. Onze medewerkers hebben hier een grote en originele bijdrage aan geleverd. Zo heeft ons hele team met Pasen paaseieren gebracht naar alle kinderen thuis. Door de huidige situatie is wel duidelijk geworden hoe belangrijk kinderopvang is in onze samenleving, zowel voor de ouders als het kind. Dat waarderen wij enorm. Fijn dat we nu weer volledig open zijn en alle kinderen kunnen zien! ”

Meer informatie?